0252 23 18 05
Cursus - Spreekuur Hulp bij uw idee 7 september
Omschrijving: Loopt u rond met een idee om zo uw vereniging, stichting of buurt te versterken of om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet u niet waar u kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met u meedenken. We doen dat in de vorm van een digitaal spreekuur.

Dit spreekuur wordt georganiseerd door het Jacoba van Beierenfonds, Welzijn Teylingen, De HLT-Uitdaging en de accountmanagers Wijken en verenigingen van de gemeente Teylingen. Alle inschrijvers krijgen ieder 20 - 30 minuten gelegenheid om het idee voor te leggen en de vraag te formuleren en te bespreken. We doen dit via tijdsblokken.

Wij kunnen u op weg helpen uw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt met u meegedacht over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen en kennis met een gesloten beurs of andere helpende ondersteuning. Alles om u verder te helpen van idee naar een concreet plan.

Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners van Teylingen die ook een idee hebben, kunnen tijdens de online bijeenkomst in gesprek gaan met de organiserende partijen.
Programma

Alle inschrijvers krijgen ieder 20 - 30 minuten gelegenheid om het idee voor te leggen en de vraag te formuleren en te bespreken. We doen dit via tijdsblokken waardoor steeds 1 idee tegelijk wordt besproken.

Doelgroep en kosten
Jacoba van Beierenfonds; Welzijn Teylingen; HLT-De Uitdaging; accountmanagers Wijken en verenigingen gemeente Teylingen
Vrijwilligers, Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner
Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers of inwoners
4
geen
Gegevens
07-09-2021
19.30 - 21.30 uur
Online