0252 23 18 05

Doe mee aan de Ik-doe-mee-week!

Plaatsingsdatum: 18-10-2021

Vanuit het project “Ik doe mee” wordt van 25 tot en met 30 oktober een Ik-doe-mee-week georganiseerd. Het programma biedt op diverse locaties in Teylingen activiteiten en workshops voor volwassenen. Het aanbod van de Ik-doe-mee-week is een combinatie van vraag van inwoners en inzet van samenwerkingspartners die graag iets voor inwoners uit Teylingen en omstreken willen bieden.

De Ik-doe-mee-week biedt inwoners uit Teylingen de mogelijkheid om talenten te ontdekken, iets anders uit te proberen of te ontdekken of een activiteit bij hen past. Juist ook voor de meest kwetsbare inwoners. Het programma omvat daarom beweegactiviteiten, workshops over positief denken en creatieve workshops zoals het Naaiatelier.

“Er worden vaak activiteitenweken voor kinderen en jongeren georganiseerd. Maar niet voor volwassenen. Terwijl het als volwassene juist ook zo leuk is om aan allerlei verschillende activiteiten en workshops mee te kunnen doen. Om te ontdekken waar je blij van wordt, dingen te doen die je vroeger deed maar nu niet meer en om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar ook met de mogelijkheid dat iedereen, ook de meest kwetsbare inwoners, kunnen ontdekken wat er in Teylingen allemaal te doen is. Dat draagt echt bij aan mentaal en fysiek gezond te zijn en blijven.”

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te doen. Wil je ook weten welke activiteiten er tijdens deze week te doen zijn? Bekijk dan de flyer.

De week wordt georganiseerd door WelzijnsKompas, Welzijn Teylingen en de Combibrug. Diverse organisaties en vrijwilligers leveren een bijdrage aan het programma.

Aanmelden

Voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers. Aanmelden is daarom gewenst. En ook om deelnemers hartelijk te kunnen ontvangen. Aanmelden kan via Natalia Warmerdam of 06 – 45 34 19 36.