0252 23 18 05

Doe mee met NLdoet 11-12 maart

Plaatsingsdatum: 21-02-2022

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 & 12 maart 2022 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Teylingen zijn er een aantal leuke activiteiten waar jij een bijdrage aan kan leveren. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een groene ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de website van NLdoet een activiteit ik jouw buurt. Dan kan op basis van postcode óf gemeente. Kies de activiteit die je het meeste aanspreekt en meld je aan!  Klik hier.

Medewerkers van Welzijn Teylingen zullen er ook bij zijn en meehelpen als vrijwilliger.

Wsit je dat je je ook kunt aanmelden als groep? Verzamel je familie, collega’s, leden van je (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke activiteit uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen. Vele handen maken licht werk.